About us

Älmhults Handelsplats

Hos Älmhults Handelsplats hittar du en rad olika butiker och restauranger samt ett IKEA-varuhus och en nöjesarena. Vi erbjuder 2 200 parkeringsplatser!

Det finns tio olika butiker och fyra restauranger av olika slag, allt från inredning, djur, livsmedel till skor, bilar och apoteksvaror. Här finner du även en del aktiviteter som boule, padeltennis och isbana under vinterhalvåret och pumptrack under sommarhalvåret. Varmt välkommen!

Handelsplatsen firar 10 år

Handelsplatsen har funnits i Älmhult sedan 2013. Men hur kommer det sig att området placerades just här? Varför ser det ut som det gör? Och vad är historien bakom Live! Arena? I filmen får du veta allt om hur det hela började och vad som planeras på området under de kommande åren:

Live!

Live! Arena  är en viktig pusselbit på Älmhults Handelsplats när området kring Ikea varuhus förvandlas från traditionell handelsplats till mötesplats och aktivitetscenter. Med konserter, föreställningar, marknader och andra spännande evenemang skapas liv och puls på området. Lokalerna passar även perfekt för konferenser och större möten, både inomhus och utomhus. Tack vare vår flexibla logistik och infrastruktur kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar för både företagsevenemang, konferenser och publika evenemang.

Johanna Strid
Meeting Place Manager
070-877 18 95
Johanna.strid1@ingka.com

Emil Widén
Core Operations Leader
076-018 82 27
Emil.widen1@ingka.com

Logotype

Älmhults Handelsplats

Handelsvägen 6
343 33 Älmhult

    Vi vill ha din åsikt!

    © 2021-2023

    Ingka Centres Holding BV