Jem och Fix

Jem & fix är en lågprisbyggmarknad inom bygg, hem och trädgård. Namnet kommer från danskans ”hjem og fiks” men där vi sparat in på tre hela bokstäver för att symbolisera organisationens grundfilosofi: att skära ner på det som är överflödigt för att säkerställa ett så lågt pris som möjligt för våra kunder.

Hos oss ska kunden känna sig säker på att alltid få mest för pengarna, därför erbjuder vi en prisgaranti som garanterar det lägsta priset på marknaden.

Hövlig självbetjäning håller lågpriserna låga. För att kunna erbjuda de lägsta priserna tillämpar vi självbetjäning i våra butiker. Vår avsikt är att butikerna ska vara tydligt uppbyggda för att du så enkelt som möjligt själv ska kunna hitta vad du söker. Självklart har vi även personal på plats som kan vägleda dig till var de olika varorna finns. På varugården erbjuder vi dessutom drive-in för att du enkelt ska kunna lasta de tyngre produkterna.

Vårt sortiment består av omkring 8000 produkter inom bygg, hem och trädgård. Vi har ett omfattande utbud av byggmaterial och verktyg samt erbjuder hushållsartiklar och inredning för hela hemmet. Dessutom hittar du ett välanpassat säsongssortiment för trädgårdens behov året runt.

Hem & Inredning
Logotype

Älmhults Handelsplats

Handelsvägen 6
343 33 Älmhult

Vi vill ha din åsikt!

© 2021-2023

Ingka Centres Holding BV