Återbruket 2.0 logo

Återbruket 2.0

SECONDHANDBUTIK

Återbruket 2.0 är en secondhandbutik där du hittar allt från kläder och husgeråd till bygg och teknik.
 
Genom att handla secondhand får gamla saker en ny chans i stället för att kastas. Det är bra både för miljön och plånboken. 
Vill du lämna in saker till Återbruket kan du göra det under butikens öppettider. Du kan också lämna in på Äskya återvinningscentral i Älmhult. Återbruket har en container där du kan ställa in de saker du vill skänka.
 

OM ÅTERBRUKETS VERKSAMHET

Secondhandbutiken Återbruket 2.0 drivs av Älmhults kommun i samarbete med INGKA CENTRES.
Återbrukets verksamhet bygger på tre ben som handlar om Ekonomisk hållbarhet, social hållbarhet och hållbart klimat, vilka också är mål i FN:s agenda 2030. I stora drag innebär Ekonomisk hållbarhet att kunna försörja sig. Social hållbarhet att alla har rätt till en plats i samhället och att få vardagen att fungera. Hållbart klimat handlar om att vi behöver vara rädda om jordens tillgångar och använda dem mer förståndigt.
 
Återbruket ger sysselsättning till personer som behöver stöd med att komma ut i arbetslivet. Det kan vara personer som behöver träna svenska språket, ungdomar som behöver skaffa sig erfarenheter, eller personer som av andra orsaker behöver komma tillbaka till arbetslivet. 
Varmt välkommen till oss på Återbruket i Älmhult. 

Hem & InredningTeknik & ElektronikDammodeHerrmodeBarnkläder
Logotype

Älmhults Handelsplats

Handelsvägen 18
343 31 Älmhult

Vi vill ha din åsikt!

© 2021-2023

Ingka Centres Holding BV