Subway logo

Subway

Med ett lån på 1 000 USD erbjöds vännen dr Peter Buck att bli Freds partner, och en affärsrelation som skulle förändra snabbmatsbranschen smiddes.
Den första butiken öppnades i Bridgeport, Connecticut, USA i augusti 1965. Sedan satte de ett mål att 32 butiker skulle öppnas på 10 år. Fred lärde sig snart grunderna i att driva ett företag, liksom vikten av att servera en välgjord produkt med hög kvalitet, att ge utmärkt kundservice, hålla driftskostnaderna låga och hitta bra platser för restaurangerna. Dessa tidiga lektioner fortsätter att ligga till grund för framgångsrika SUBWAY®-restauranger runt om i världen.

År 1974 ägde och drev paret 16 smörgåsbutiker i Connecticut, USA. Då de insåg att de inte skulle nå målet med en 32:a restaurang i tid, började de med franchising för att lansera SUBWAY®-varumärket i en period av anmärkningsvärd tillväxt som fortsätter än i dag.

Idag är SUBWAY® världens största smörgåskedja med fler än 44 000 restauranger världen över. Vi har blivit det ledande valet för människor som söker snabba måltider som hela familjen kan njuta av. Från början hade Fred en tydlig vision för framtiden av SUBWAY®. Allteftersom vi fortsätter att växa, styrs vi av hans passion att glädja kunderna genom att servera härliga subs som bereds framför dem.

RestaurangTake-away
Logotype

Älmhults Handelsplats

Handelsvägen 6
343 33 Älmhult

Vi vill ha din åsikt!

© 2021-2023

Ingka Centres Holding BV