standupkväll med stora komiker på Live!

Standupkväll 12 februari 2022

Här köper du biljetter till Standupkvällen!

Om evenemanget blir inställt av arrangören på grund av COVID-19 så kommer arrangören att betala tillbaka biljettpriset till köparen.

SPELAS:
12 februari 2022
ARRANGÖR:
Live! i samarbete med Scenliv Osby
ÅLDERSGRÄNS:
Från 18 år. Personer mellan 13-18 år får komma in i vuxet sällskap.
Som vuxen räknas den som fyllt 18 år och är myndig. Det är den vuxne som tar med personern under 18 år som bär ansvaret för personen.


lör 12 feb 20.00


BILJETTPRIS: 695 kr

BARSERVERING: från kl 18.30

SHOWTIME: kl 20.00 - 22.30, därefter DJ och mingel till kl 01.00
 

 

Säkra din biljett Standupkväll på Älmhult live
Säkra din biljett här

Om evenemanget

Live! på Älmhults handelsplats tar nu standupvärlden till en ny nivå. I samarbete med Scenliv i Osby presenterar vi standupeliten under en magisk kväll med barservering, standup och mingel med musik från DJ efter showen! 

JOHAN GLANS · MARIKA CARLSSON · PATRIK LARSSON · ELIN ALMÉN · JOHAN RUNOW


Säkra din biljett här


Några av de absolut mest publikdragande och roligaste komikerna i Sverige kommer till Älmhult. Dessutom två stycken nykomlingar inom komikervärlden som inom kort slår Sverige med häpnad. Kort sagt bjuder kvällen på över två timmars asgarv under ledning av de lokala komikerna Jessica Persson och Lars Magnusson.

Live! utlovar en riktigt rolig kväll och IKEA Hotell kommer att stå i baren och erbjuda barmeny med fulla rättigheter samt en enklare matmeny.

IKEA Hotell

Tillsammans med IKEA Hotell erbjuds övernattning med frukost, två-rätters standup meny exkl. dryck samt transfer till arenan för 1.249kr för 2 personer.

Förätt: Kallrökt laxcheesecake med forellrom och örtvinegrette.

Varmrätt: Grillad kalvrygg med potatisbakelse, rostad vitlökssky och ljummen sallad. Vegetariskt alternativ finns. 

För bokning, mer information och andra trevliga erbjudanden klicka här.

Observera att inträdesbiljetten till Standupkvällen köpes separat. 

 

IKEA hotell rum standup

Komikerna

Johan glans stand up comedy på Live! älmhults handelsplats 4 september 2021

Johan Glans

Sveriges hetaste komiker och har så varit i många år! Han behöver egentligen ingen presentation men för ordningens skull.  Under 2017-2018 var Johan ute på världsturné med "World tour of the World". Uppföljaren efter "World tour of Skåne" och "World tour of Skandinavien" gjorde succé med utsålda arenor och hundratals spelningar. 
Marika karlsson stand up comedy på Live! älmhults handelsplats 4 september 2021

Marika Carlsson

Har vid två tillfällen korats till ”Årets kvinnliga stå upp komiker” på Svenska Standupgalan. Genom åren har Marika medverkat i ett flertal olika humorprogram, senast i ”Bäst i Test” SVT, utöver detta har hon både programlett QX-Galan och Melodifestivalen 2019. Marika har två kritikerrosade soloshower bakom sig.
Patrik larsson stand up comedy på Live! älmhults handelsplats 4 september 2021

Patrik Larsson

En väletablerad komiker och skådespelare som jobbat med humor i över 20 år. Mest känd är Patrik för sin karaktär Karsten Torebjer – Psychic medium, det galna danska mediumet. Under de senaste åren har han, som Karsten, haft två bejublade och helt utsålda Sverigeturnéer, varit med i åtskilliga tv och radio-program och fått en guldskiva för hans låt “Vem är du?”
Elin almén stand up comedy på Live! älmhults handelsplats 4 september 2021

Elin Almén

Komiker, skådespelare, programledare och manusförfattare. 2017 blev hon nominerad till årets nykomling på Svenska stand up galan. Elin är manusförfattare för satirprogrammet Svenska nyheter. Hon har bl.a. varit med i TV- program som Släng dig i brunnen, Stand up utan gränser, Ladies fight, Confessions och hennes och Josefin Soncks egen humorserie Flickstreck.
johan rundow stand up comedy på Live! älmhults handelsplats 4 september 2021

Johan Runow

Roar folk på klubbar runt om i landet, bl a Norra Brunn och Raw. Han kallar sig vardagsterrorist men är en snäll och extremt rolig komiker. Hans bägge shower om hur man terroriserar sin omgivning på ett omtänksamt sätt har gått för fulla hus på Lund Comedy Festival! Vann Sveriges största tävling inom stand-up 2016!  

praktisk information

planlösning standup comedy

Praktisk information

På Live! kan du betala med swish och kort, inte kontanter. 
Närheten till tåg eller Växjö flygplats gör det smidigt att komma till och från Live!. Inom 15 minuters promenad hittar vi IKEA Hotell och stationen. Här finns även fantastiska parkeringsmöjligheter direkt utan för arenan för både stora och små fordon. 

Vi har en bra garderob som är bemannad under hela kvällen.

Har du frågor om vår evenemangsyta så är du välkommen att, kontakta oss.
Har du frågor om din biljett vänligen kontakta Nortic på deras hemsida.