smith & thell kommer till Live! på älmhults handelsplats 18 november 2021 älmhult småland evenemangsarena konsert torsdag

Smith & Thell 11 november 

Här kan du köpa din biljett till Smith & Thell konsert!

Om evenemanget blir inställt av arrangören på grund av Covid-19 så kommer arrangören betala biljettpriset till köparen.

SPELAS:
11 november 2021
HUSET ÖPPNAR: 18.30 
PÅ SCEN: Kl 20.00
ARRANGÖR: 
Live! i samarbete med United Stage
ÅLDERSGRÄNS:
Från 18 år. Personer mellan 16-18 år får komma in i vuxet sällskap.
Som vuxen räknas den som fyllt 18 år och är myndig. Det är den vuxne som tar med personern under 18 år som bär ansvaret för personen.

Tors 11 nov 18.30


BILJETTPRIS: 350:- 

För dig som köpt biljett

För att erbjuda dig den bästa möjliga upplevelsen och sikt har vi gjort om sittningen inför konserten. Du får din nya placering på Live! 

Vi öppnar huset redan kl 18.30, kom hit i god tid, slipp stressen och njut i lugn och ro med något gott att äta eller dricka före konserten.

Giltigt tills den 12 nov 2021

smith & thell kommer till Live! på älmhults handelsplats 18 november 2021 älmhult småland evenemangsarena konsert fredag
Köp din biljett här
smith & thell kommer till Live! på älmhults handelsplats 11 november 2021 älmhult småland evenemangsarena konsert torsdag

Om evenemanget

Med låtarna ''Forgive me Friend'' och ''Hotel Walls''har Smith & Thell erövrat svenskarnas hjärtan. År 2019 var duon en av de mest spelade artisterna på svensk radio. 11 november 2021 kommer de till Live! med sitt band och bjuder på en kväll med välkänd och nysläppt musik. Smith & Thell har under året släppt flera hyllade singlar. Bland annat ”Goliath” som de premiärspelande på Grammisgalan.

I samarbete med United Stage har Live! tagit fram denna helkväll där alla med en biljett nu kan njuta av deras musik. På plats kommer det även att finnas dryck och barmeny om man vill äta något innan eller efter konserten. Missa inte när Smith & Thell gästar scenen på Live! i november. 

Köp din biljett till Smith & Thell här.

Våra besökare och medarbetares hälsa är alltid högsta prioritet och vi följer noggrant utvecklingen av folkhälsommyndighetens rekommendationer och uppdaterar rutiner utifrån dessa för att begränsa smittspridningen. Läs mer om hur vi agerar i samband med Covid-19 längre ner.

Har du frågor om din biljett, vänligen kontakta Nortic på deras hemsida.

Hitta hit med olika färdmedel.


För besökare - frågor och svar.

Smith & thell

Grammisprisade Smith & Thell har erövrat svenskarnas hjärtan och nått toppen av listorna med ”Forgive me Friend” och ”Hotel Walls”. Succétåget rullar vidare och under året har de släppt flera hyllade singlar, bland annat ”Goliath” som de premiärspelade på Grammisgalan.

2019 var duon en av de mest spelade artisterna på svensk radio och turnerade i både Sverige och USA. I november 2019 sålde Smith & Thell ut sina spelningar i New York, Tampa och Fort Lauderdale. Den svenska publiken känner nog mest till bandet för #1-låtarna ”Forgive me Friend” och ”Hotel Walls” eller som låtskrivare åt flertalet av de senaste årens största svenska låtar. Hösten 2020 rullar duon tillsammans med sitt band ut på de svenska vägarna. I väskan har de packat ett gäng nya låtar.

Mary Jane Smith och Victor Thell träffades på ett musikevenemang i sin hemstad Helsingborg och föll pladask för varandras musikaliska lust, ambition, vision och passion för konsten. Därefter tog det några år, ett par singlar, och ett stort antal timmar i studion för Smith & Thell att hitta fram till sitt eget uttryck. Inspirerade av Björk, Alanis Morisette, Bon Iver och Mumford & Sons har gruppen hittat hem i sitt unika country-influerade popsound.

så agerar vi i samband med covid-19

Tillsammans ser vi till att vi håller avståndet! 

Handsprit finns tillgängligt.

Vi har stärkta städrutiner. 
  
Ta hand om varandra - Håll avstånd!