Sabaton på Älmhults handelsplats

Sabaton - Sverigeturné 12/2 2021

Den stora Sverigeturnén med Sabaton 2021!

I januari och februari nästa år beger sig Sabaton ut på en av de största metalturnéerna någonsin i Sverige, med hela 23 spelningar från norr till söder. Spelställena är varsamt utvalda och kombinerade med städer de besökt tidigare samt ställen de aldrig tidigare besökt.

"The Great Tour hette vår Europa-turné, enkelt översatt till den stora turnén. Och vi tänkte stort när vi bokade denna svängen, större än vi någonsin gjort förut. Vi sökte och fann ställen där ingen trodde att Sabaton skulle spela, och just därför ville vi spela där. Detta är en chans för oss att ge något tillbaka till hela Sverige som tack för 20 år av fantastiskt stöd”
Pär Sundström, Sabaton

Special guest: HULKOFF

Information

Åldersgräns 13 år
Köp biljetter via www.allthingslive.se

Sabaton

Sabaton

Det finns en mängd material som vi gärna vill dela med er. Mer om om bandet kan ni läsa på deras hemsidan, www.sabaton.net

Se filmer och följ deras youtube kanal på www.youtube.com

På Spotify kan lyssna på deras musik, Spotify

 

Praktisk information

Har du köpt biljett eller funderar på att biljett och har lite frågor. Då skall du besöka vår sida praktisk information.

Sidan uppdateras med jämna mellanrum och du är altid välkommen med frågor om våra event och kommande event på events@almhultshandelsplats.se.