Bild på tre besökare av uställningen Microsculpture på Älmhults handelsplats

Besök utställningen Microsculpture under sportlovet!

Utställningen Microsculpture av den brittiske fotografen Levon Biss är ett banbrytande projekt som presenterar insekter från Oxford Universitets Naturhistoriska Museum på ett helt nytt sätt. Bilderna avslöjar en oväntad och ofta hisnande skönhet och synliggör insektsformens många invecklade anpassningar – det som entomologer kallar mikroskulptur. Biss har medverkat på utställningar runt om i världen och hans verk finns i ett flertal museum och privata samlingar. Under sin karriär har Levon Biss fått flera utmärkelser och 2016 förärades han med ett Fellowship till the Royal Photographic Society. Utställningen är producerad av Uponwalls för Naturhistoriska riksmuseet där den visades under vintern 2019 och våren 2020. Den har tidigare inte vistas i denna skala.


ÖPPETTIDER UNDER SPORTLOVET

Från och med lördag 20 februari, till och med söndag 28 februari, håller Microsculpture öppet alla dagar kl. 12:00-17:00.

 

Två unga flickor kollar på fjärilar i utställningen "Microsculpture".   Två unga pojkar står över en digital skärm inne i utställningen "Microsculpture".BILJETTPRIS

Vuxen: 60 kr
60+: 55 kr
IKEA Family medlem: 55 kr
Barn under 18 år: fri entré Vi tar emot betalning med kort och swish, inga kontanter!
 
 


SÅ AGERAR VI I SAMBAND MED COVID-19

  • Tillsammans ser vi till att hålla avstånd! Markeringar på golv finns.
  • Handsprit finns tillgängligt.
  • Plexiglas är uppsatta för att minska smittspridningen. 
  • Vi har stärkta städrutiner.
  • Det är begränsat antal med besökare i lokalen samtidigt.

 

Giltigt tills den 28 feb