utställning microsculpture öppnar september på älmhults handelsplats

Microsculpture

Utställningen Microsculpture av den brittiske fotografen Levon Biss är ett banbrytande projekt som presenterar insekter från Oxford Universitets Naturhistoriska Museum på ett helt nytt sätt. Bilderna avslöjar en oväntad och ofta hisnande skönhet och synliggör insektsformens många invecklade anpassningar – det som entomologer kallar mikroskulptur.

Biss har medverkat på utställningar runt om i världen och hans verk finns i ett flertal museum och privata samlingar. Under sin karriär har Levon Biss fått flera utmärkelser och 2016 förärades han med ett Fellowship till the Royal Photographic Society.

Utställningen är producerad av Uponwalls för Naturhistoriska riksmuseet där den visades under vintern 2019 och våren 2020. Den har tidigare inte vistas i denna skala.

Eftersom vi har ett samarbete med skolor från åtta kommuner i regionen, vilket gör att deras skolklasser i årskurs 4-9 kan besöka utställningen tre förmiddagar i veckan, har vi anpassat öppettiderna för allmänheten därefter.

Så agerar vi i samband med coronaviruset: 

Tillsammans ser vi till att hålla avståndet! Vi har tydligt markerat på golvet.
Handsprit finns tillgängligt. 
Plexiglas är uppsatta för att minska smittspridningen. 
Vi har stärkta städrutiner
Det är begränsat antal med maximum 50 personer i lokalen samtidigt. Medarbetare som uppvisar förkylningssymptom stannar naturligtvis hemma. 

Våra kunder och medarbetares hälsa är alltid högsta prioritet och vi följer givetvis regeringens restriktioner! 

ÖPPETTIDER FÖR ALLMÄNHETEN:
Stängt tillsvidare.

BILJETTPRISER:
Vuxen 60 kr
60 + 55 kr
IKEA Family medlem 55 kr
Barn under 18 år fri entré

Vi tar emot betalning med kort och swish, inga kontanter!