Press release Publicerad 12/10/2020

Arenan byter namn till Live! och satsar på Stand-up Comedy

Arenan skulle invigas i våras den 13 mars samtidigt som pandemin startade, därför har man under året satsat på digitala arrangemang istället. Men ser nu framåt mot att få arrangera publika evenemang.

Idag offentliggörs arenans officiella namn, som är – Live! Och att man satsar på att öppna arenan för publika evenemang efter sommaren 2021. Det första stora evenemanget blir en Stand-up kväll med några av Sveriges mest hyllade komiker.

Det är en känd skara komiker med två nya stjärnskott som kommer till Live! för att roa publiken. Det är tack vare samarbetet med Scenliv i Osby, med sitt stora kontaktnät i komikervärlden, att några av Sveriges största ståuppkomiker som Johan Glans, Marika Carlsson, Patrik Larsson samt de två stjärnskotten Johan Rünow och Elin Almén kommer till Älmhult och Live!

Johan Glans är en av Sveriges mest eftertraktade komiker både i tv-rutan och på sina Stand-up turnéer. Marika Carlsson är tvåfaldig vinnare av ”Årets kvinnliga komiker” och en av programledarna i Melodifestivalen 2019 kommer till Älmhult. Patrik Larssons omåttligt populära karaktär Karsten Torebjer, ett danskt ”psychic medium” som har fyllt teatersalonger över hela landet kommer även att vara på plats. Johan Rünow har bl.a. vunnit Lund Comedy Festival och Elin Almén är känd för sina humorprogram i SR P3.

Live! utlovar en riktigt rolig kväll och kommer att ha barmeny med fulla rättigheter samt en DJ som spelar musik efter showen. Detta är första Stand up-kvällen i den stora lokalen och blir arrangemanget lyckat blir det en fortsättning.

- Vi har arrangerat mycket Stand-up comedy runt om i Sverige men det här är helt klart det häftigaste vi gjort! Att få presentera det här komikergänget för södra Sveriges Stand-up publik känns otroligt kul, säger Jessica Persson och Lars Magnusson från Scenliv i Osby.

Live! är en del av den omfattande satsningen i området och transformationen från handelsplats till en ny mötesplats i Älmhult.

- Vi ser verkligen fram emot att få möjlighet att öppna Live! och se publiken strömma in. Namnet syftar till att detta är vår möjlighet att interagera med samhället, och världen, genom en mängd olika arrangemang både live och digitalt. Som vi ser det nu så öppnar Live! för publika evenemang efter sommaren 2021, och vi är väldigt glada över att det är Stand-up av högsta klass som är första evenemanget, säger Johan Wirell, Projektledare på Live! 

Stand-up biljetterna släpps den 10 december och kostar 695 kr. För mer information och biljettköp gå in på denna länk: https://www.nortic.se/dagny/event/29907

Om evenemanget blir inställt av arrangören på grund av Covid-19 så kommer man att betala tillbaka biljettpriset till köparen.

Om Live!

•En helt ny evenemangsarena för konsertarrangemang, konferenser och många andra stora tillställningar.

•Live! kommer att kunna användas till flera olika sorters evenemang men även verka inom kultur och möten, studio för filmning och konferenser.

•Live! har möjlighet att ta emot upp till 2 500 personer.

•Publikkapaciteten öppnar upp helt nya möjligheter för konferens, nöjes- och kulturarrangemang som tidigare inte varit möjligt i Älmhult.

•Möjlighet till arrangemang och större tillställningar utomhus på den 13000m2 ytan.

 

Om Scenliv i Osby
”Scenliv i Osby” är ett företag i underhållningsbranschen som producerar Stand-up Comedy, revyer, farser. Både Lars och Jessica står även på scen i rollen som komiker, skådespelare och konferencier.

 

Vid frågor eller för mer information vänligen kontakta

Live!
Johan Wirell
Projektledare, Ingka Centres Event AB
Tel.072-35 28 321
Mail.
johan.wirell@ingka.com


Scenliv i Osby

Lars Magnusson,
Tel. 070 – 66 33 888

Jessica Persson
Tel. 0706 – 80 51 29
www.scenliv.se