Press release Publicerad 9/23/2020

Älmhult Arena skapar digitala partyn tillsammans med Dj Ale

- Vi är glada och peppade över att vi genom Arenan kan bidra till något positivt och roligt, framförallt för alla de människor som inte får gå ut och dansa på nattklubb förtillfället, 
säger Johan Wirell, Event Coordinator på Ingka Centres.

Det första partyt kommer att sändas från Älmhults Handelsplats Youtube-kanal fredagen den 25 september mellan kl. 20.00-22.00. Helt gratis!

- När covid-19 drabbade oss i mars och slog ut hela nöjeslivet togs vi på sängkanten och allt bara stoppades, under denna perioden har vi nu ställt om arenan till en digital studio så vi kan nå folk genom våra digitala sändningaristället. Vi tror att framtiden kommer bli en mer hybrid värld och denna vill vi vara delaktiga i. Detta är ett av flera steg att börja nå ut till vår publik genom att skapa en kul start på helgen som vi kallar PRE-WKND. Publiken kan idag inte komma till Arenan så då får vi komma till dem istället.

Vid frågor eller för mer information kontakta:
Johan Wirell, Event Coordinator, Inga Centres 
Mail: johan.wirell@ingka.com
Tel. +46 (0) 723528321

Om Älmhult Arena:
Älmhults Arena byggdes för att skapa framtidens mötesplats, med upplevelser och shopping i ett. Vi vill att man ska komma till Älmhults Handelsplats för att uppleva olika saker samt shoppa. Vi vill vara en mötesplats för framtidens nya sätt att mötas och shoppa.

Om Dj Ale:
Alejandro DjAle Samayoa är en underbar DJ med energi och en otrolig känsla för musiken , vi hoppas publiken ska gunga igång till hans goa mixar. Han har turnerat runt i Europa under många år och spelat på alla stora kryssningar på de stora haven.

Vår YouTube-kanal ---> klicka här